Bas (Expediteur)

Bas heeft inmiddels heel wat ervaring opgedaan in de logistiek. Zo was hij in zijn vorige functie als Transportplanner/Expediteur verantwoordelijk voor het plannen van transport via het spoor vanuit Italië, het voeren van prijsonderhandelingen en het aansturen van ongeveer 40 chauffeurs. Daarnaast hield Bas zich bezig met het aanmaken, verwerken en opvolgen van orders en het onderhouden van contact met interne en externe stakeholders. Momenteel werkt Bas in de vastgoedbranche als Projectleider waar hij verantwoordelijk is voor verschillende nieuwbouwprojecten van A tot Z. Bas is verantwoordelijk voor de planning van de lopende projecten en zorgt ervoor dat alle deadlines worden gehaald. Verder bestaan zijn taken uit het aanvragen van benodigde vergunningen, controleren van (bouw)tekeningen, het opstellen van aannemingsovereenkomsten en het begeleiden van kopers. Een groot onderdeel van zijn huidige functie is het onderhouden van contact en het schakelen tussen verschillende partijen, zoals gemeente, omwonenden, partners, onderaannemers en kopers. Bas is momenteel latent op zoek naar een nieuwe uitdaging, het liefst binnen de Logistiek of Supply Chain. Hij staat open voor functies gericht op planning dan wel inkoop.

Bas is een rustige en ambitieuze jongeman die graag de focus op zijn werk legt. Dat Bas graag werkt is terug te zien in het feit dat hij als extraatje op zaterdag als vrachtwagenchauffeur bij een transportbedrijf werkt waar hij aardappelen vervoert. Dit omdat hij het gewoon erg leuk vindt om te doen. Bas is stressbestendig en kan goed meerdere balletjes hoog houden wat goed van pas komt bij zijn huidige baan. Daarnaast leert hij snel en vindt hij het belangrijk dat hij uitdaging in zijn werk krijgt. Hij lost dan ook graag problemen op door snel naar de beste en meest efficiënte oplossingen te zoeken. 

Bas is 40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie is € 4.500,- bruto per maand op basis van fulltime

Werkzaamheden

  • Opstellen van projectplanning;
  • Doorlopen van bestemmingsplan en omgevingsvergunningen;
  • Bewaken van deadlines tijdens het gehele project;
  • Contact onderhouden met stakeholders waaronder collega's, partners, leveranciers, gemeente en klanten;
  • Schakelen tussen opdrachtgevers en uitvoerende partijen;
  • Begeleiden van kopers;
  • Organiseren van participatieavonden;
  • Opstellen van aannemingsovereenkomsten.

Functie

Expediteur

Leeftijd

28

Woonplaats

Venlo

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

TMS, SAP, WMS, MS Office (Excel, Word)